• DOLAR 32.457
  • EURO 34.749
  • ALTIN 2437.871
  • ...
Çınar`da Toplulaştırma Çalışmaları Hızlanacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Çınar Kaymakamı Serdar Köseyi makamında ziyaret etti. Çınar Kaymakamı Serdar Köse`yi ziyaretlerinde ve Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürü Abdullatif Umut da hazır bulundu.

 

Kaymakamlık binası önünde Kaymakam Köse ve kurum müdürleri tarafından karşılanan Vali Toprak, Kaymakamlık binasında hizmet veren bölümleri inceledi.

 

Vali Toprak, incelemelerinde İlçe Tapu Müdürlüğü çalışanlarına tarım arazileri konusunda toplulaştırma çalışmalarının, tapu işlemlerinin hızlandırılacağını söyledi.

 

Vali Toprak daha sonra İlçe Kaymakamı Serdar Köse ile makamında bir süre görüşüp ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Vali Toprak, \"Çınar İlçesi`ni diğer ilçelerimiz gibi önemsiyoruz. 2012 yılında başladığımız spor salonu inşaatımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Yine Çınar İlçemize sentetik çim futbol sahası yapılması için Genel Müdürlük onayı aldıklarını ve yakın bir zamanda Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü kanalı ile ihaleye çıkılacağını\" söyledi.

 

Vali Toprak, ilçede eğitim altyapısının güçlendirilmesi için köylere ve ilçe merkezindeki okul yapımlarının devam ettiğini, 4+4+4 eğitime geçilmesi nedeniyle bazı köylerde prefabrik okul yaptıklarını söyledi.

Vali Toprak son olarak, \"2012 yılında Çınar İlçesi`nde köy altyapılarını geliştirme noktasında 1. kat, 2. kat ve berkitme yol ile içme suyu konularında önemli yatırım hizmetlerini gerçekleştirdiklerini\" sözlerine ekledi. (Osman İçli-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir