• DOLAR 32.455
  • EURO 34.749
  • ALTIN 2439.89
  • ...
Beklenen sıcaklar bu hafta geliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji`den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu`nun kuzeyi (Ankara, Çankırı, Yozgat, Sivas), Batı Karadeniz`in iç kesimleri, İç Ege, Doğu Anadolu`nun kuzeyi (Erzincan, Erzurum, Ardahan, Kars, Ağrı, Iğdır), Akdeniz`in iç kesimleri ile Sinop, Konya, Aksaray ve Karaman çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ İÇİN TIKLAYIN...

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde 1 ila 3 derece artacak.

RÜZGAR: Genellikle kuzey, Akdeniz`in kıyı kesimi ile güneydoğu kesimlerde güney ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

EGE: Kıyı kesimi az bulutlu, iç kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinde İç Ege, Akşam saatlerinde Uşak, Denizli ve Afyonkarahisar çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Kıyı kesimi az bulutlu, iç kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimleri, akşam saatlerinde Göller Yörei sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı bulutlu, Ankara, Çankırı, Yozgat, Sivas, Konya, Karaman, Aksaray ve Eskişehir çevreleri kısa süreli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Bolu, Karabük, Kastamonu ve Sinop çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, kuzeydoğusu aralıklı, Erzincan çevreleri öğle saatlerinde sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçece

Bu haberler de ilginizi çekebilir