• DOLAR 32.561
  • EURO 34.958
  • ALTIN 2444.249
  • ...
Semere-Der Hizmetlerine Yeni Binasında Devam Edecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İSTANBUL - İstanbul Sultanbeyli`de hizmet veren Semere Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği (Semere-Der) yeni binasına taşındı.
 
Semere Der üye ve gönüllülerinin katıldığı açılış programı Semere-Der Başkan Yardımcısı Erol Arslan Hoca`nın okuduğu Kur`ân-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından selamlama konuşması yapan Erol Arslan, derneğin yeni binasının yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Derneğimizin yeni binasında hayır ve ilim çalışmalarına ara vermeden devam edecek. Çalışmalarımız yeni merkezimizle daha çok güçlenerek Allah`ın razı olacağı şekilde yolumuza devam edeceğiz inşaallah. Rabbim bizi bu çalışmalarımızda muvaffak kılsın" dedi.
 
Programda katılımcılara seslenen Furkan-Der başkanı Nizamettin Yaçin Hoca ise, derneklerin şuan ilim ve hayır yuvası olduğunu dile getirerek, böyle hayırlı mekanlara Müslümanların canla ve başla sahip çıkması gerektiğine vurgu yaptı. Program konuşmaların ardından yapılan ikramlar ve Abdulvahap Hoca`nın yaptığı duayla son buldu.
 
Semere-Der`in yeni binasında gerçekleştirdiği açılışa Doğruhaber Gazetesi yazarlarından ve Özgür Kudüs Platformu Başkanı Mehmet Eşin`in yanı sıra birçok STK temsilcisi ve üyeleriyle bölge esnafı katıldı.
(Adem Çiçek - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir