• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Bir Dolandırma Vakası Daha!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Geçtiğimiz hafta eski tekel binası arkası Ercişli Emrah Sokağında \"Fakirlere yardım topluyoruz. Siz de yardım etmek ister misiniz?\" yalanıyla bir kadından 100 TL alınmıştı. Bugün de aynı sokakta başka bir kadının daha dolandırdığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre; Sosyal Yardımlaşma Vakfı`ndan çıkan kadınları takip eden bir şahıs Ercişli Emrah sokağında B. A`nın yanına yaklaşarak \"Ben Sosyal Yardımlaşma Vakfındanım. Bize 100 TL verdiğiniz takdirde fiş karşılığında size bin TL vereceğiz\" dedi. Bunun üzerine B.A`dan yüz TL alan dolandırıcı etraftan hızla uzaklaşmaya başladı.

Dolandırıldığının farkına varan B.A`nın polislere haber vermesi üzerine olay yerine intikal eden polisler, çevrede bulunan kamera kayıtlarını inceledi.

Öte yandan çevre esnafı, bir hafta içinde iki kez dolandırıcılık vakasının yaşanmasının kendilerini tedirgin ettiğini, geçen hafta dolandırıcılık yapan şahısla bugünkü olaydaki dolandırıcının aynı şahıs olduğunu tahmin ettiklerini söylediler. (Fırat Arslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir