• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Güvenlik kamerasından belirlenen hırsızlar yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde girdikleri iş yerlerinden televizyon ve elektronik malzeme çalan 5 şüpheli, düzenlenen operasyonla yakalanırken, hırsızlık anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Kentte farklı tarihlerde iş yerlerinden televizyon ve elektronik malzemöelerin çalınması üzerine geniş çaplı çalışma başlatıldı. Son olarak Şehitkamil ilçesi İbrahimli Mahallesi'ndeki bir restoranda meydana gelen hırsızlık olayında, restorandaki televizyon ve elektronik malzemeleri çalan şüpheliler güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu kimlikleri belirlenen şüpheliler, düzenlenen operasyonda gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Öte yandan güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, şüphelilerden ikisinin, sabaha karşı İbrahimli Mahallesi'ndeki bir restorana hırsızlık amacıyla girdikleri, iş yerinin içinde de bir süre eğilerek yürüdükleri görüldü. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir