• DOLAR 32.518
  • EURO 34.948
  • ALTIN 2438.81
  • ...
İHL`lerde Sorunlar Bitmiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Kuyubaşı TOKİ`nin arkasında bulunan \"Batman İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmam Hatip Lisesi\" sorunlarla eğitime devam ediyor.

 

Batman İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmam Hatip Lisesi`nde kışın ortasında olunmasına rağmen kaloriferlerin yanmadığını ve 17 Eylül 2012 de açıldığından beri servis sorununun olduğunu belirten öğrenci velileri, yetkilileri göreve çağırarak bu sorunların giderilmesini istediler.

 

17 Eylül 2012`de eğitim-öğretime başlayan ve yaklaşık 180 öğrencinin olduğu Batman İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmam Hatip Lisesi`nde bir aydan beridir kaloriferlerinin yanmadığını ve açıldığından beri servis sorununun yaşandığını veliler adına ifade eden öğrenci velisi Şenol Bozan, \"İmam Hatip Lisesi`nde sorunlar bitmiyor. Çocuklarımızı okula gönderiyoruz ama maalesef kışın ortasında olmamıza rağmen kaloriferlerin yanmaması üzücü bir durumdur. Çocuklarımız hastalanıyor. Neden İmam Hatip okulları ikinci sınıf muamelesi görüyor\" dedi.

 

Şehir merkezine yaklaşık 4 Km uzakta bulunan ve çocuklarını servis olmadığı için İmam Hatip Lisesine gönderemediklerini vurgulayan Bozan, \"Batman İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmam Hatip Lisesi`nde servislerin olmamasından dolayı birçok öğrenci velisi, çocuklarının kaydını buradan sildirdi. Buraya sadece Üniversite servisi geliyor ve o da çevre yolundan geliyor. Öğrencilerin güzergâhından geçmiyor ve öğrenci velilerinin bazıları çocuklarını özel arabalarıyla getirmek zorunda kalıyor. Diğerleri ise yakın köylerden ve mahallelerden geliyorlar\" ifadelerini kullandı.

 

Batman İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmam Hatip Lisesi`ndeki öğrenciler ise, hem kaloriferlerinin yanmadığından ve hem de servis sıkıntısı yaşadıklarından çok mağdur olduklarını dile getirerek, yetkililerden bu sorunun bir an önce gidermesini istedi. (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir