• DOLAR 32.585
  • EURO 35.061
  • ALTIN 2460.541
  • ...
GÜNFİAD: CHP`li Vekiller Yargılanmalı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- CHP Milletvekillerinin İşçi Partisine yakın sivil toplum örgütleriyle Silivri Cezaevine akın etmesine Güneydoğu Dernekler Federasyonundan sert tepki geldi.

 

Güneydoğu Dernekler Federasyonu (GÜNFİAD) Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, CHP`li Milletvekillerinin derhal dokunulmazlıklarının kaldırılarak yargılanması gerektiğini ifade etti.

 

Silivri`de Ölen İnsanlık Değil Geç Gelen Adalettir
Silivri`de tutuklu bulunan insanların yıllarca fakir ve fukaranın kanını emdiğini ifade eden Söylemez, \"Hiç kimse Silivri`de adaletsizlikten bahsetmesin. Silivri`de fakir ve fukaranın kanını emen insanlara karşı geciken bir adaletsizlik söz konusudur\" dedi.

 

CHP milletvekillerinin İşçi Partisi ve uzantılarının sivil toplum örgütlerinin peşine takıldığını dile getiren Söylemez, \"Dokunulmazlık zırhına bürünerek adalete müdahale etmek adaletsizliktir. CHP`li milletvekillerinin derhal dokunulmazlıkları kaldırılmalı ve yargılanmalı\" ifadelerini kullandı.

 

Ergenekon Davasından Taviz Verilmesin
Güneydoğulu sivil toplum örgütleri olarak Ergenekon Davasından kesinlikle taviz verilmemesini ve hükümetin bu konuda kararlı olmasını isteyen GÜNFİAD Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, \"Bu insanlar senelerce kendilerini yasaların üzerinde görerek yaptıkları bütün pislikleri devletin üzerine yıktılar. Ergenekon Davasının kararlılıkla devam etmesi ve suç işleyen herkesin yargılanması gerekir\" şeklinde tepki gösterdi. (Veysi Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir