• DOLAR 32.576
  • EURO 34.983
  • ALTIN 2447.426
  • ...
Son Sınıflara Yakın Markaj
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - İlçeleri tek tek ziyaret ederek okul yöneticileriyle bir araya gelen Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, bu kez Yenişehir`de idarecilerle buluştu. İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Ali Dursun`un da katıldığı ziyarette konuşan Atilla Gülsar, bu toplantıların amacının okul yöneticilerini dinlemek ve onları motive etmek olduğunu söyledi.

Okul müdürlerinden son sınıf öğrencilerine yakın markaj uygulamalarını isteyen Atilla Gülsar, \"Geçtiğimiz yıl üniversite sınavlarında elde edilen başarı sorumluluklarımızı daha da artırdı. Son yıllarda yukarı doğru hızlı bir ivme kazanan Bursa`da eğitim çıtası yükseldi. Bu başarıyı daha yukarıya taşımalı ve sürdürülebilir hale getirmeliyiz. Okul müdürlerimizin özellikle 8 ve 12. sınıf öğrencileriyle tek tek ilgilenmesini ve bu öğrencileri yakından takip etmesini arzu ediyorum\" dedi.

Dünya eğitim sisteminde baş döndürücü gelişmeler olduğunu ifade eden Atilla Gülsar, \"Değişimi ve gelişimi alışkanlık haline getirmeli ve teknolojiyi iyi kullanmalıyız. Büyük yatırım yapılan akıllı tahtalar okullarda kullanılmaya başladı. Akıllı tahtaların eğitim kalitesine katkı sağlayacağına inanıyorum. Hem eğitimci arkadaşlarımın hem de öğrencilerimizin bu teknoloji en iyi, en verimli şekilde kullanmasını arzu ediyorum\" diye konuştu.

Öğrencilere küçük bir çocuk olarak bakmamak gerektiğini de belirten Atilla Gülsar, \"Bugünün öğrencileri gelecekte ülkeye yön veren insanlar olacak. Bu öğrencileri 20 yıl sonra nasıl görmek istiyoruz? Ülkemize ve milletimize nasıl faydalı bireyler olarak yetiştirebiliriz? Önemli olan konu budur. Öğretmenliğin en zevkli tarafı yetiştirdiğimiz öğrencilerin iyi bir yere geldiğini görebilmektir\" dedi. (Zeki Aras - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir