• DOLAR 32.458
  • EURO 34.749
  • ALTIN 2438.061
  • ...
Şırnak Devlet Hastanesinde Uzman Doktor Darp Edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞIRNAK- Şırnak Devlet Hastanesinde stajyerlik eğitim gören lise öğrencisi Ö.K., kendisine rapor vermeyen Çocuk Cerrahi Polikliniğinde görevli Uzman Doktor A.G. tarafından taciz edildiğini iddia etti. Bunun üzerine  odasını basan A.G ve yakınları, uzman doktoru darp ettiler ve odasını dağıttılar.
 
Edinilen bilgilere göre, sabah saat 11.00 sularında Şırnak Devlet Hastanesi Çocuk Cerrahi Polikliniğine giden stajyer kız öğrenci Ö.K, Doktor A.G` den kendisine bir kaç günlük rapor yazmasını istedi. Ancak Çocuk Cerrahı Doktor A.G stajyer Ö.K`ye raporluk bir durumunun olmadığını belirterek böyle bir şeyin mümkün olmayacağını bu nedenle  de kendisine rapor veremeyeceğini söyledi. Görgü tanıklarından aldığımız bilgiye göre, süslü giyimiyle hasta olmadığı her halinden belli olan Ö.K isimli stajyer kız, bu duruma çok kızdı. Ö.K doktorun rapor vermeme kararına sinirlenerek muayene odasından ayrıldı. Daha sonra Ö.K akrabalarıyla beraber muayene odasına dönerek doktoru darp etti. Doktor A.G`nin odasını basan saldırganlar ayrıca  muayene odasını da dağıttılar.


Çevresi tarafından sevilen ve sayılan bir insan olduğu belirtilen Doktor A.G., aldığı darbeler sonucu başından iki yara aldı. Saldırıya uğrayan Dr. A.G., saldırıyı gerçekleştiren Ö.K ve yakınından davacı oldu.
Olaya müdahale eden hastane polisi olay ile ilgisi olanları, ifadelerini almak üzere gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir