• DOLAR 32.265
  • EURO 34.705
  • ALTIN 2403.119
  • ...
Okullar açıldı, İstanbul'da trafik çilesi başladı | Trafik yoğunluğu haritası nasıl?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Birçok çok noktada trafik durma noktasına geldi, sadece yollar değil toplu ulaşım araçları da çok kalabalıktı. İBB Trafik Uygulaması'na göre, kentte trafik yoğunluğu saat 08.44 itibariyle yüzde 40 seviyesinde. Metrobüs duraklarında da uzun kuyruklar oluşurken, vatandaşlar araçlara binmekte güçlük çekti.
İstanbul'da öğrenciler, bugün ders başı yapıyor, yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla okul servisleri de sabah erken saatlerden itibaren yollara çıktı.

İBB Trafik Uygulaması'na göre kentte trafik yoğunluğu saat 08.44 itibariyle yüzde 40 seviyesinde.

METROBÜSLERDE İZDİHAM

Yenibosna, Bakırköy ve Avcılar istikametinde trafikte yoğunluk oluştu. E-5 üzerinde yoğun trafik zaman zaman durma noktasına geldi.

Metrobüs duraklarında da uzun kuyruklar oluşurken, vatandaşlar araçlara binmekte güçlük çekti. Yenibosna üst geçitte de yoğunluklar oluştu. Oluşan kuyruklar nedeniyle vatandaşlar durağa ulaşabilmek için dakikalarca beklemek durumunda kaldı.

İSTANBUL'DA SERVİS DENETİMİ

İstanbul'da öğrenci servisleri 2019-2020 eğitim-öğretim yılının ilk gününde polis ve jandarma trafik ekiplerince denetlendi.

Ataşehir Turgut Özal Bulvarı’nda İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı trafik ekiplerinin desteği ile öğrenci servislerinde kontroller yaptı.

Denetimlerde, araç sürücüleri ve hosteslerin evrakları kontrol edildi, araçların yeterlilikleri, öğrencilerin kullandıkları emniyet kemerlerini incelendi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir