• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Mardin`deki Hastanelerin Sorunları Masaya Yatırıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN - Mardin bölgesindeki hastanelerin sorunlarının masaya yatırıldığı toplantı Midyat`ta yapıldı. Midyat Devlet Hastanesinde Başhekimi Opr Dr Bilal Arıkan ev sahipliği ile yapılan toplantı yoğun gündem maddelerinin görüşülmesi ile başladı.

Mardin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şemsettin Döğücü, gazetecilere yaptığı açıklamada, \"663 sayılı KHK ile kurulan Mardin Kamu Hastaneleri Kurumu Birliği yöneticileri Midyat Devlet hastanesi toplantı salonunda bir araya geldik. Mardin`de sunulan sağlık hizmetlerinin daha kaliteli sunumu için kaynakların etkin ve verimli kullanımını amaçlıyoruz. Örneğin herhangi bir hastanemizde kullanılmayan veya stoklarında fazla olarak bekleyen malzemelerin ihtiyacı olan hastaneye kısa sürede devrinin yapılacak bununla hem kaynaklar verimli kullanılarak atıl kapasitenin önüne geçilecek hem de vatandaşlarımızın daha iyi sağlık hizmet almalarını sağlanacaktır. Bu konuda da kısa süre içersinde önemli mesafeler kat ettik.\"

Toplantıya Mardin Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri M. Şemsettin Döğücü, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Rıza Dündar, Mali Hizmetler Başkanı Cihan Nişancı, İdari Hizmetler Başkanı Tacettin Ölçenoğlu ve Mardin ilindeki10 hastanenin yönetici-başhekimleri katıldı. (M. Sait Başaran İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir