• DOLAR 32.337
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2244.287
  • ...
"Mehmet Yavuz İslam ümmeti için bir değerdi"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz'un tedavi gördüğü Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesi Onkoloji Bölümünde Hakk'ın rahmetine kavuşmasıyla birlikte HÜDA PAR il teşkilatlarına taziye ziyaretleri sürüyor.

Taziye ziyaretleri kapsamında, Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet İslam, il, ilçe yönetimi ve beraberindeki partililerle birlikte HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığına taziye ziyaretinde bulundu.

Heyeti, HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, il yönetimi ve parti üyeleri karşıladı. Vefat eden Genel Başkan Yardımcısı merhum Mehmet Yavuz için taziyede bulunan İslam, Yavuz'un vefatından duydukları üzüntüyü dile getirdi.

Mehmet Yavuz'un vefatının HÜDA PAR camiasını üzdüğü gibi kendilerini de çok üzdüğünü ifade eden İslam, "Merhum Mehmet Yavuz, herkes ile diyaloğu güzel olan ve İslam davası için mücadele eden bir kardeşimizdi, buna şahit olduk, çilesini de çekti. Bunlar bize kazandırıcıdır. İnşallah ahrette ve cennette de birlikte oluruz. Kendisi her zaman birlik ve beraberliği arzu eden bir kardeşimizdi. Rabbim inşallah bizleri de onun yolundan gidenlerden eylesin." temennisinde bulunarak, merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve HÜDA PAR camiasına başsağlığı dileklerini iletti.

Kendilerine yapılan taziye ziyaretinden dolayı memnun kaldıklarını dile getiren HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer de Mehmet Yavuz'un hem İslami kişiliğiyle hem de insani yönüyle toplum için ayrı bir değer olduğunu söyledi.

Bir süre önce böbrek kanseri teşhisiyle tedavi altına alınan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, 9 Ağustos'ta tedavi gördüğü Diyarbakır Dicle Üniversitesi Onkoloji Hastanesinde vefat etmiş, memleketi Adıyaman'ın Kâhta ilçesinde toprağa verilmişti. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir