• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Sahabe Der Sosyal Aktivitelerine Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Sahabeler şehri Diyarbakır`da sahabe kültürünü yaşatmaya yönelik düzenlediği etkinlikler ile tanınan Sahabe Der`in gençliğin ıslahı için yaptığı çalışmalar aralıksız devam ediyor.
 
Toplumun ıslahının gençlerin İslami terbiyesinden geçtiği gerçeği ile faaliyetlerine devam eden Sahabe Der, gençliği kötü alışkanlıklardan korumak ve onları İslam kardeşliği temelinde bir araya getirmek amacıyla sık sık etkinlikler düzenliyor. Sahabe Der, bu kapsamda Suriçi ilçesinde bulunan dernek binasında gençlere çiğköfte ikramında bulundu.
 
Çiğköfte ikramından sonra faaliyetleri hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Sahabe Der Başkan Yardımcısı Faysal Yıldız, gerçekleştirdikleri etkinliklerdeki amaçlarının gençleri kötü alışkanlıklardan korumak olduğunu söyledi. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Yıldız, bu amaçla çok sayıda etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade etti.
Faaliyetlerini sürdürürken sahabelerin yaşamlarını kendilerine örnek aldıklarını belirten Yıldız, yüce Allah`ın razı olduğu bir "gençlik" yetiştirme arzusunda oldukları belirtti. (Yakup Moğulgani-İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir