• DOLAR 32.47
  • EURO 34.744
  • ALTIN 2439.721
  • ...
SİYONİST ÇILDIRDI
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dış Haberler Servisi

Üç yaşındaki çocuğu ifadeye çağırdılar

SİYONİST ÇILDIRDI

Siyonist işgal rejimi, Filistinlilere yönelik akla hayale sığmayan uygulamalarına devam ediyor. Siyonistler, bu defa 3 yaşındaki Muhammed Alyan’ı gözüne kestirdi. Muhammed’i alıkoymak için evine baskın düzenleyen işgalciler, ailesinden, kendisini ifade vermek için polis merkezine götürmesini istedi.

Üç yaşındaki çocuğu ifadeye çağırdılar  SİYONİST ÇILDIRDI

Yetmiş yıldır Filistin halkına yönelik görülmemiş cinayetler işleyen işgal güçleri, akla gelmeyecek bir işe daha imza attı.

İşgal ordusu, 3 yaşındaki Muhammed Alyan’ı gözaltına almak için Pazartesi günü Kudüs’ün El-İseviyye beldesine baskın düzenledi.

Esirler ve Özgürlüğe Kavuşanlar Heyeti, konuyla ilgili yayınladığı bildiride, işgal güçlerinin küçük Muhammed’in peşine düştüğünü ve bu sırada olay yerine ailesinin geldiğini ifade etti.

Bildiride, işgal güçlerinin aileye oğullarını polis merkezine ifade vermeye götürmesi için çağrı belgesi verdiği belirtildi.

Üç yaşındaki çocuğu ifadeye çağırdılar  SİYONİST ÇILDIRDI

Esirler ve Özgürlüğe Kavuşanlar Heyeti Başkanı Kadri Ebu Bekir, işgal güçlerinin henüz 3 yaşındaki çocuğu ifade vermeye çağırmasını kınadı.

İşgal güçlerinin Filistinli çocuklara yönelik açıkça suç işlediğine dikkat çeken Ebu Bekir, uluslararası toplumun ihlaller karşısındaki sessizliğini de eleştirdi.

Ebu Bekir, işgal güçlerinin son dönemde Kudüs’e ve Kudüslülere yönelik saldırılarını yoğunlaştırdığını ifade etti.

İŞGAL ZİNDANLARINDA 230 ÇOCUK BULUNUYOR

Hemen her gün Filistinlilerin evlerine baskın düzenleyen işgalciler, basit gerekçelerle binlerce kişiyi zindanlarda tutuyor. Resmi kayıtlara göre hâlihazırda işgal zindanlarında yaklaşık 5700 Filistinli esir bulunuyor. Bu esirlerden 230’unun çocuk olduğu belirtiliyor.

Üç yaşındaki çocuğu ifadeye çağırdılar  SİYONİST ÇILDIRDI

İşgalciler, zindanlarda tuttukları Filistinlileri de kendi haline bırakmıyor. Ağır işkencelerden geçen ve tecritte tutulan birçok Filistinli, zindanlarda şehit ediliyor. Son olarak bu ayın ortalarında şehit olan Nassar Tagatıga’nın ölümüyle birlikte zindanlarda şehit olan Filistinlilerin sayısı 220’yi bulmuştu.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir