• DOLAR 32.338
  • EURO 35.209
  • ALTIN 2247.853
  • ...
Ankara'da "Önce Aile" çalıştayı düzenlenecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

23 Temmuz 2019 Salı günü 17.30'da başlayacak etkinlik hakkında açıklama yapan Türkiye Aile Meclisi Yönetimi, 2000 yılında 34 bin 862 olan boşanma sayısının 2018'de 142 bin 448'e ulaştığını vurgulayarak, aileyi hedef alan  "Batı" güdümlü düzenlemelere son verilmesi çağrısında bulunulacağını ifade etti.

Ankara Hacı Bayram'daki Araştırma ve Kültür Vakfı'nın Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek olan ve Önce Aile sloganı ile hazırlanan Ankara Çalıştayı'nda Avukat Lütfi Bergen ile Avukat Cengiz Ocakçı'nın sunum yapacağı, Çalıştay'ın moderatörlüğünü ise  Adem Çevik'in üstleneceği belirtildi.

Öte yandan, İstanbul Sözleşmesi'nin kaldırılmasını engellemek için "Sözleşme iptal edilirse uluslararası yaptırım olur!" tehditlerinde bulunan çevrelere de tepki gösteren sivil toplum örgütü yöneticileri, "ABD yaptırım tehdidinde bulunurken, başka hattan ilerleyen kimi aile düşmanları da Türkiye'ye elin sopasını gösteriyor, Türkiye bu tehditlere boyun mu eğecek? Bütün baskılara rağmen S400 adımından çok isabetli olarak vazgeçmeyen Türkiye, FEMİFAŞİST tehditlere pabuç mu bırakacak?" açıklamasında bulundular. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir