Yaklaşan Gelecek ve Kripto Para Üzerine Şüpheler! -2
Dijital Uygarlık ilk aşamayı Paranın Sanallaştırılması konusunda yapacak.
Doğruhaber /Faruk Kuzu --haber yorum
Dün “Küreselciler” denilen gruhun Dolar’ı nasıl önce ABD’nin sonra tüm Dünya’nın en güçlü parası haline getirdikleriyle ilgili yazmıştık.
Bugün de Blockchain ve Bitcoin ile kimin neyi amaçladığını yazmak istiyorum.
Malum, Dünya’da %1’lik bir kesim var ki bunlar var olan zenginliğin %85’ini kontrol etmekteler. Buradaki büyük eşitsizlik ve adaletsizlikten rahatsız olmamak başlı başına skandal olmasına rağmen şimdilik konumuz bu değil.
Büyük sermayenin sahipleri olan bu%1’lik kesimin önde gelenleri “Yeni Bir Dünya Tasarlıyorlar” Bu yeni Dünyada yeni bir yaşam tarzı olacak. Bu tarzın temel unsuru “Dijital Öğeler” olacak. “Dijital Uygarlıktaki” en önemli mesele her şeyin Sanal aleme aktarılmasıdır. Yani mümkün olan her şeyin dijitalize edilmesidir. Bunun en önemli ayağı da “Paranın Dijitalize” edilmesidir. Yani para nakit olmaktan çıkacak her şey ekrandaki rakamlardan ibaret olacak. Unutmamak lazım Küreselcilerin iki önemli sloganları var. Birisi "Paraya sahip olan her şeye sahip olur!" Diğeri ise baba Rosstchild'in dediği şu söz/ slogandır:"Bana paranın yönetimini verin, yasaları hangi aptalların yaptığının bir önemi olmaz."
Blockchain’in sahipleri bu %1’lik kesim olduğu gibi Bitcoin’in sahibi de tüm merkez bankalarını ve finans sektörünü kontrol eden Rostchild ailesidir. Satoshi Nakomoto sadece vitrin ismi olmasının yanında “Dijital Uygarlığın” Uzak Doğu üzerinden servis edileceğinin alametidir.
Şu anda 700'e yakın kripto para bulunmasına rağmen ortaya ilk atılan Bitcoin liderliğini koruyor.İleride beklenen şey Dolar hadisesinde olduğu gibi belli bir kripto paranın tüm dünyada geçerli para olarak kabul edilmesidir. Bitcoin projesinin ilk sinyalinin 1988 deki "The Eccncmist Dergisi'nin" kapağında verilmesi insana yeterince fikir veriyor.
Blockchain ve Bitcoin ile hedeflenen şey genel olarak "Küreselcilerin Dijital Uygarlık Projesi" aşamalarının uygulanmasıdır.