• DOLAR 32.472
  • EURO 34.742
  • ALTIN 2436.156
  • ...
Camiler arası "kardeşlik müsabakası"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Silopi'de camiler arası "kardeşlik futbol müsabakası" yapıldı. Cudi Mahallesi'nde bulunan Nur Camii ile Ofis Mahallesi'nde bulunan Gayret Camii'nin Erkek Kur'an Kursu öğrencileri arasında "cami kardeşliği" sloganıyla futbol maçı yapıldı.

Nur Camii İmam Hatibi Cemal Sansür organizesiyle gerçekleştirilen kardeşlik maçında, Kur'an Kursu öğrencileri gönüllerince eğlendi. Maç, Nur Camii öğrencilerinin büyük gol farkıyla sona erdi.

Düzenledikleri kardeşlik maçı ile ilgili açıklamada bulunan Nur Camii İmam Hatibi Cemal Sansür, amaçlarının çocukları camiye alıştırmak olduğunu söyledi. Sansür, sadece dini dersler ile öğrencilerin sıkılacağını ifade ederek, Kur'an-ı Kerim ve siyer derslerinin yanı sıra öğrencilerin eğlenerek güzel vakit geçirmeleri için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini aktardı.

Gayret Camii Kur'an Kursu öğrencisi Muhammed Uçar, akranlarıyla güzel vakit geçirdiğini dile getirerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Nur Camii Kur'an Kursu öğrencisi Veysel Aytu ise, galibiyet elde ettikleri için mutlu olduğunu belirterek, camide hem Kur'an-ı Kerim öğrendiğini hem bu gibi etkinliklerle eğlendiğini söyledi. (Ahmet Uçar-İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir