• DOLAR 32.566
  • EURO 35.007
  • ALTIN 2432.034
  • ...
CHP ve HDP’den Sapkınlığa Destek  REZALET!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DOĞRUHABER

Ahlaksızlığı normalleştirmek için her yıl haziran ayında yürüyüş düzenleyen sapkınlara bu yıl da CHP ve HDP’liler sahip çıktı. Ahlaksızlığı meşrulaştırma çabalarına ‘özgürlük’ kılıfı uyduran belediyeler, halkın inanç ve değerlerine savaş açmışçasına hep bir ağızdan sapkınlığa destek verdi. Belediyelerin ahlaksızlığı destekleyen paylaşımlarına sert tepki geldi.

chp ve hdp'den cinsel sapıklığa destek

SAPKINLIK ÖZENDİRİLMEK İSTENİYOR

Konvansiyonel ve yeni medya organlarını aktif bir şekilde kullanan küresel güçler gerek Türkiye’de gerek İslam Dünyası’nda cinsel sapkınlığı normalleştirmek, merak duygusuyla özendirmek istiyor.

chp ve hdp'den cinsel sapıklığa destek

Özgürlük kılıfıyla pazarlanan sapkınlık, reklam kampanyaları, yürüyüşler, sinema filmleri ve hatta çizgi filmler yoluyla çocukların ve gençlerin zihinlerine yerleştirilmeye çalışılıyor. Sapkınlığın en büyük destekçileri ise MasterCard, Hollywood, Twitter, Scorp, YouTube ve daha birçok küresel şirketten oluşuyor. Küresel haydut ABD’nin diplomatik temsilcileri de sapkınların bayrağını asarak ifsad projesini desteklediğini göstermişti.

chp ve hdp'den cinsel sapıklığa destek

BELEDİYELER SAPKINLARA DESTEK İÇİN SIRAYA GİRDİ

Partilerinin isminde ‘halk’ kelimesi geçen fakat halka rağmen halk için anlayışını benimseyen ve her fırsatta halkın değerlerine düşmanlık eden CHP ve HDP, sapkınlığa desteğiyle şaşırtmadı. Özgürlük kılıfı altında ahlaksızlığı meşrulaştırmak isteyen belediyeler sapkınlara destek için adeta sıraya girdi. Art arda sapkınlara destek mesajı atan belediyeler arasında en ilginci ise 250 bin şehid verilen Çanakkale’nin CHP’li belediyesi oldu. ‘Çanakkale geçilmez’ diyerek göğüslerini siper ederek küffarın geçmesini engellemek için canlarını feda eden şehidlerin medfun olduğu toprakları yöneten belediyenin ahlaksızlığa desteği ise ‘Çanakkale geçildi’ yorumlarına sebep oldu.

chp ve hdp'den cinsel sapıklığa destek

chp ve hdp'den cinsel sapıklığa destek

İŞTE SAPKINLIĞA DESTEK VEREN BELEDİYELER

Ahlaksızlığa destek veren HDP ve CHP'li belediyeler arasında Kars Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi, Burhaniye Belediyesi, Kadıköy Belediyesi, Şişli Belediyesi, Fethiye Belediyesi, Datça Belediyesi, Nilüfer Belediyesi, Beşiktaş Belediyesi, Didim Belediyesi, Edirne Belediyesi, Bandırma Belediyesi, Kuşadası Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi, Kemalpaşa Belediyesi ve Germencik Belediyesi, Çanakkale Belediyesi gibi bazı belediyeler bulunuyor.

chp ve hdp'den cinsel sapıklığa destek

CHP'Lİ BELEDİYELERİN OLUŞTURDUĞU "LGBTİ DOSTU BELEDİYECİLİK"

LGBT'liler ve destekçileri her yıl haziran ayının sonlarında dünya genelinde bir araya geliyor. Bu yürüyüşlerde akla hayale sığmayacak sapkınlıklar ve sözde kutlamalar yapan güruh, 2005 yılından bu yana ise Türkiye'de düzenli bir şekilde toplanmaya başladı. Yıllar içerisinde söz konusu sapkınlığa destek veren HDP ve CHP'li belediyeler sosyal medya üzerinden paylaştıkları mesajlarla sapkınlığı normalleştirme çabalarını sürdürdü. Bu belediyeler, sosyal medya hesaplarını sapkınların simgesi olan gökkuşağına boyayarak destek verdi.  Türkiye'de ilk defa tamamını CHP'li belediyelerin oluşturduğu belediyeler de "LGBTİ dostu belediyecilik" adı altında sapkınların amacına hizmet etti.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI #AİLEHERŞEYİMİZ DEDİ

CHP ve HDP’li belediyelerin sapkınlığa desteği tepki topladı. Ailesiz bir toplum isteyen ahlaksızlığa karşı sosyal medya kullanıcıları #AileHerşeyimiz etiketi altında ailenin önemine ve ahlaksızlığa geçit verilmemesi gerektiğine vurgu yapıldı. AK Partili bazı belediyeler de etikete destek vererek ahlaksızlığın meşrulaştırılmasını eleştirdi.  Ayrıca Pendik Belediyesi yaptığı paylaşımla Lut kavminin başına gelenleri hatırlattı. Pendik Belediyesinin bu paylaşımı takdir topladı.

chp ve hdp'den cinsel sapıklığa destek

chp ve hdp'den cinsel sapıklığa destek

chp ve hdp'den cinsel sapıklığa destek

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir