• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Gaziantep`te İhlas-Der Açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - İslami ve İnsani toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket eden sivil toplum kuruluşlarının kervanına Gaziantep İhlas Kültür ve yardımlaşma Derneği (İhlas-Der) de katıldı.


Güzelvadi Mahallesindeki dernek binasında yapılan açılış programı saat: 19.30`da aşladı.


Kur`an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açılış konuşmasını yapan İhlas-Der yönetim kurulu başkanı Mahmut Özdemir, insanların kurtuluşuna ve hidayetine vesile olması ümidi ile böyle bir derneği kurduklarını belirterek, \"Öncelikle gayemiz; Rabbimizin rızasını kazanmak ve onun rızası doğrultusunda Kur`an ve Sünnet ışığında çalışmaktır.


Müslümanların birlik ve beraberliği için üstümüze düşen bütün sorumluluğun bilincine varıp Allah`ın izniyle yoğun bir çaba içinde olacağız\" dedi.


Daha sonra programa konuşmacı olarak katılan Ekrem Derdiyok, İhlâsın önemine değinerek; Hayatın her alanında Allah`ın kitabı olan Kur`anı kerimin emir ve yasalarıyla hareket edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.


Derdiyok, \" Eğer hayatımızda düşüncelerimizde Kur`an varsa, idareden aile reisliğine kadar Kur`an varsa o zaman Allah`a kulluk etmiş olur, o zaman İslam dinine şirki bulaştırmadan yaşamış oluruz\" ifadelerine yer verdi.


Program verilen ikramlardan sonra sona erdi. (Şefik Mert/Bekir Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir