• DOLAR 32.576
  • EURO 34.983
  • ALTIN 2447.426
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - 02 Haziran Perşembe Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Hâkimiyet Gazetesi; `Saadet`ten Ayla Akat`ın Kürtlerin Hıristiyanlaştırılması temennisine büyük tepki`
Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, BDP Milletvekili Ayla Akat`ın Mersin`de sarf ettiği ileri sürülen Kürtlerin Hıristiyanlaştırılması temennisine büyük tepki gösterdi.
`Mavi Marmara İle Tarih Değişti`
Batman Mustazaf-Der, Mavi Marmara katliamının yıldönümünde " Mavi Marmara Şehitlerini Anma Programı" düzenledi. Mavi Marmara Gemisi`nde gazi olanların katılıp hatıralarını anlattıkları programda, Mavi Marmara olayıyla tarihin değiştiği ve zalimlerin sonunun geldiği vurgulandı.

Medya Gazetesi; `Bakan Şimşek, Torbadan Gelen Parayı Batman`da Açıklayacak`
Cumhuriyet tarihinde en büyük borç yapılandırılmasında başvurulan dün itibariyle sona erdi. Vergi ve sigorta prim borçlarının taksitlendirilmesinin yanı sıra trafik alacaklarının da bulunduğu yaklaşık 100 kalemden gelecek rakamı Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman`da açıklayacak.

Doğuş Gazetesi; `Akaryakıt Dolu Trenin 6 Vagonu Devrildi`
Kırıkkale`nin Bahşılı ilçesinde Batman`dan Tüpraş Kırıkkale rafinerisine karasol motorin götüren trenin 6 vagonu raydan çıkarak devrildi.
`Özperk: Seçim Kurulu Müdürleri Töhmet Altında Bırakıldı.`
Batman seçim kurulu 12 haziranda yapılacak olan genel seçimlerde bina sorumluluğunun okul müdürleri yerine müdür yardımcılarına verilmesine Eğitim- Bir-Sen`den tepki geldi.

Mezopotamya Gazetesi; ` Aydiş: Çiftçiler Dane Dökümüne Dikkat Etsin`
Ziraat Odası Başkanı Nizamettin Aydiş yaptığı açıklamada yağışlardan dolayı hububatta hasadın haziran ayı ortalarında başlayacağını belirtti.

Batman Postası Gazetesi; `Bakan Şimşek, Torba`dan Gelen Parayı Batman`da Açıklayacak`

Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırmasında başvurular dün itibarıyla sona erdi. Vergi ve sigorta prim borçlarının taksitlendirilmesinin yanı sıra, trafik, su ve elektrik alacaklarının da bulunduğu yaklaşık 100 kalemden gelecek rakamı Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bugün Batman`da açıklayacak

Batman Gazetesi; `İsa Bora Projelerini Açıkladı, `
MHP Batman milletvekili adayı İsa Bora partilerince hazırlanan projeleri hakkında bilgi verdi. Bora beraberindeki MHP Batman il Başkanı Mehmet Açık ile düzenlediği basın toplantısında MHP`nin istikrarlı bir şekilde oylarını arttırmaya devam ettiğini söyledi.

Çağdaş Gazetesi, "40 Günlük Bebeğe Hava Ambulanslı Müdahale!"
Sağlık Bakanlığı`na ait 112 hava ambulansı, 40 günlük Nisanur İnan`ın yaşaması için uçtu. Tatvan`dan Batman`a hava ambulansıyla getirilen İnan, Kadın Doğum ve Çocuk hastalıkları hastanesine kaldırıldı.
Veysi Rüzgar - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir