• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığından "Dünya Kudüs Günü" etkinliğine davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Basri Demir, 29 Mayıs Çarşamba günü Haşimiye’de Mustazaflar Cemiyeti Şanlıurfa Şubesi tarafından düzenlenecek olan "Dünya Kudüs Günü" adlı basın açıklaması ve yürüyüşüne Şanlıurfa halkını davet etti.

Kudüs’ün bütün Peygamberlerin miras olarak bıraktığı ortak değerlerden olduğunu söyleyen Demir, "Ramazan ayının son haftası içerisinde bulunmaktayız. Bilindiği üzere Ramazan ayının son Cuması ‘Dünya Kudüs Günü’ olarak, Kudüs’ün anlaşılmasına yönelik, Kudüs’ün ızdırabının hissedilmesine yönelik, Kudüs’te yaşayan Müslümanların sıkıntılarının Ümmetin en derin kalbî duygularından hissedildiği dönemleri yaşıyoruz. Kudüs sadece ilk kıblemiz değil, belki silkinişin, belki de yeniden dirilişin, kıyamın adresidir. Kudüs bütün Peygamberlerin bizlere miras olarak bıraktığı ortak değerlerimizdendir." dedi.

"Kudüs için tüm imkânlarımızı seferber ederek sahip çıkmalıyız"

Demir, "Düzenlenecek olan ‘Dünya Kudüs Günü’ adlı basın açıklamasına ve yürüyüşüne HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak destek vereceğiz. Kudüs için tüm imkânlarımızı seferber ederek sahip çıkmalıyız. Kudüs’ün özgürlüğü tüm İslam beldelerinin özgürlüğüdür. Bu vesileyle saygın ve duyarlı Şanlıurfa halkını da tertiplenecek bu etkinliğe davet ediyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir