• DOLAR 32.326
  • EURO 35.19
  • ALTIN 2241.643
  • ...
Ümit Özat ne oldu sana?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mustafa Karakaş/Doğruhaber

Çok değil on gün önceydi Ümit Özat’ın söyledikleri... Müslüman bir ülkede Ramazan ayında olduğumuzu, bundan dolayı maç saatlerinin düzenlenmesi gerektiğini söylemişti.. Haklıydı Ümit Özat.. Yeterince destek görse bir şeyler düzelecekti ama destek görmeyince...

Bugün ise Özat çok farklı konuştu,  sevenlerini üzdü.

Spor Toto 1. Lig play-off yarı final ilk maçında takımı Adana Demirspor rakibi Hatayspor'la 0-0 berabere kalınca farklı konuştu.

10 gün önceki açıklamasında “Ramazan dolayısıyla oyuncuların performansı düştü. Oyuncuya oruç tut desen bir dert, tutma desen başka bir dert.” diyen Özat kendi evindeki Hatayspor beraberliği sonrası oruç tutan futbolcusu Pote ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Pote'nin durumu ortada. Oruç tutma dememize rağmen maalesef. Orucun telafisi var ama maçın telafisi yok. Kendisiyle birebir konuşacağım. Hiçbir şey ekmeğini yediğin yerden önemli değildir. Bizler Müslümanız elhamdülillah. Sen burada 20 bin taraftara maddi manevi emek harcayan taraftara takım arkadaşlarına bizlere. Bir gün tutma arkadaş bu zor bir şey değil ki. Bir şehrin kaderiyle oynamasına da müsaade etmem. Biraz daha duyarlı olmak lazım. Bugün mağlup da olabilirdik. Kim der Pote oruç, Ahmet oruç, Mehmet oruç."

Peki bu ülkede TFF neden bir düzenlemeye gitmez. Olması gereken Federasyonun Ramazan ayında maçları akşam oynatmasıdır.

Özat bugün yaptığı son açıklama ile sevenlerini üzmüştür ama suçlu lig için düzenlemede bulunmayan TFF’dir.

Haberimizi Ümit Özat’ın 13 Mayıs tarihli açıklaması ile bitirelim

“Irkçılık yapmıyorum ama yabancıların Noel Bayramını düşünüyorsak, bizim çocukların da Ramazanını düşünelim ve ligi ona göre ayarlayalım. Diğer türlü oyuncuyla karşı karşıya kalıyoruz”

Bu haberler de ilginizi çekebilir