• DOLAR 32.267
  • EURO 34.696
  • ALTIN 2394.917
  • ...
`Makamlar Oturma Yeri Değil`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, ilçe ziyaretleri kapsamında Karlıova, Solhan ve Yayladere ilçelerini ziyaret etti. Ziyaretlerde Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürlerinden yapılan eğitim çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı.
 
İlçelerdeki tüm okul ve kurumları tek tek ziyaret eden Sarı, okullarda görevli öğretmenlerle görüştü ve eğitim öğretim hakkında bilgiler aldı ve yıl içerisinde yapılan başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
 
Ziyaretler esnasında toplantılar yapan Sarı, hedef 12 projesinin tanıtımı, okul personel ve öğretmenlerin moral ve motivasyonu, aday öğretmenler ile ücretli öğretmenlere iyi bir rehber yapılması konusuna değindi.
 
Sarı: "Makamlar oturma yeri değil. Hepimiz gelip geçiciyiz. Tüm eğitimciler olarak el ele verip ilimizi eğitim alanında ileriye taşımalıyız. Unutmayalım ki, eğitimin amacı insanları mutlu, huzurlu hissetmesi ve bu umutla geleceğe hazırlamaktır" diye konuştu.
 
Toplantılarda, eğitim sorunları ve eğitimin niteliğinin artırılmasına yönelik hangi çalışmaların ve projelerin yapılabileceği konuları da görüşüldü. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir