• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Yar-Der Mültecilere Bütün İmkanlarını Seferber Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - Ülkelerindeki karışıklıklardan kaçarak Şanlıurfa`ya gelen Suriyeli mültecilere kucak açan Şanlıurfa Yardım Eli Derneği, imkanları nispetince mültecilere yönelik yardımlarını aralıksız sürdürüyor.
 
Gece gündüz yardımlarını aralıksız sürdüren YAR-DER, mültecilere çeşitli yardımlarda bulunuyor. Genellikle yatak, yorgan, battaniye, gıda ve beyaz eşya yardımları yapıyor.
 
Yardımlar hakkında bilgi veren Şanlıurfa Yardım Eli Derneği Yetkilisi Seyfettin Gündüz, "Türkiye`ye gelen Suriyeli mülteci kardeşlerimize her türlü yardımları yapmaya çalışıyoruz. Kuru gıda, halı, yatak, yorgan, beyaz eşya ve giyim yardımında bulunuyoruz. Gece gündüz demeden yardımlarımızı yapıyoruz. Ama yeterli olmuyor. Muhtaç ve mağdur çok aileler var. Biz bu konuda hayırseverlerin desteğini bekliyoruz. Bizim elimizde fazla bir şey kalmadı. Bu yardımlarımızı sürdürebilmemiz için hayırseverlerin desteği lazım. Zengin ve durumu iyi olan hayırsever kardeşlerimiz biran düşünsünler, kış ayına girmiş bulunuyoruz. Soğuk havada gidecek bir yer yok yabancı bir ülkedesiniz mağdur ve muhtaçsınız neler hisseder insan. Bir de bu şartlarda mağdur ve muhtaçken onlara uzanacak bir dost el ile ne kadar sevinecekler. Uzanan yardım eline ne kadar dua ederler bir düşünsünler. İşte bu durumda Suriyeli mültecileri kardeşlerimizi sevindirmek ve dualarını almak gerekir bu bizim önce İslami ve insani vazifemizdir" diye konuştu.
 
Bu konuda destek beklediklerini ifade eden Gündüz, "Bizim YAR-DER olarak artık imkanlarımız tükenmek üzeredir. Destek vermek isteyen hayırseverler, 0414 215 37 97 veya sanliurfayarder.com adresinden bize ulaşabilirler" dedi. (Mehmet Demir - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir