• DOLAR 32.554
  • EURO 34.923
  • ALTIN 2438.68
  • ...
Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 9 gözaltı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 9 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine konuldu.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Şahinbey ilçesinin Hoşgör ve Deniz Mahallelerinde daha önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendiği belirtildi.

Operasyonda, uyuşturucu satışı yaptığı iddiasıyla 9 şüphelinin gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, operasyon düzenlenen evlerde yapılan aramada ise 17,80 gram sentetik uyuşturucu, 2 kilogram 322 gram esrar, 61 uyuşturucu hap, bir hassas terazi, bir pompalı tüfek ve tüfeğe ait 28 dolu fişek ele geçirildiği kaydedildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.T. ve Y.A. “uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan çıkarıldığı nöbetçi hâkimliği tarafından tutuklandığı, diğer şüphelilerin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bildirildi.

Öte yandan, Şahinbey ilçesinde şüphe üzerine durdurulan otomobilde 4 bin 190 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi, sürücü ise gözaltına alındı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir