• DOLAR 32.097
  • EURO 35.104
  • ALTIN 2469.078
  • ...
Yüreğir Belediye Başkanından Vicdan Ziyaretleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA-Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, eşi Mehtap Çelikcan ve AK Parti Yüreğir İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Acem ile birlikte yardıma muhtaç, hasta ve yaşlı vatandaşları ziyaret etti.

 

İlk ziyaretini Yavuzlar Mahallesinde bir eve gerçekleştiren Çelikcan, 7 yaşında olmasına rağmen kimliği olmadığından okula gidemeyen M.O` nün okula gitmesi için gerekli çalışmanın yapılacağını ve masraflarının da kendisi tarafından karşılayacağını belirtti.

 

Eşiyle ayrı yaşadığını ve çocuğun velayetinin annesinde olmasına rağmen bakmayıp kendisine bıraktığını belirten Coşkun Özkaya çocuk yanında olduğu için düzenli işe çıkamadığını ve üstelik evinin yanması dolayısıyla iyice mağdur olduğunu belirtti.

 

Başkan Çelikcan Coşkun Özkaya`nın evinin tamiratı için yardımcı olacaklarını, Coşkun Özkaya`nın oğlu M.Ö acilen okula başlaması için gerekli çalışmaların hemen başlatılmasını istedi.

 

Daha sonra Akıncılar Mahallesin de yatağa mahkûm olan ve çevresindekilerin yardımıyla ihtiyaçlarını karşılayan Cemile Şafak`ı evinde ziyaret eden Çelikcan, geçmiş olsun dileklerinde bulunup tekerlekli sandalye hediye etti.

 

Dadaloğlu Mahallesinde de ziyaretlerde bulunan Çelikcan, kızlarıyla birlikte yaşayan Saray Ergülen`i (Pamuk Nine) ziyaret etti. 86 yaşındaki Saray Ergülen, İnönü zamanında karneyle ekmek alındığı günleri anlattı. Bir parça ekmek için fırında saatlerce kuyrukta beklediğini belirtti. O günlerden bu yana ülkemizin gerçekten büyük mesafe aldığını ve son dönemde ise ülkemizin fakir ve yoksullara daha ilgili olduğunu söyledi.

 

Yaptığı ziyaretlerle alakalı açıklama yapan Çelikcan imkânları ölçüsünde Yüreğir de ihtiyacı olan kişilere ulaşmaya çalıştıklarını belirterek `Belediyemizin imkânları belli. Biz de ulaşabildiğimiz gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşıp onların sorunlarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da bu çalışmalarımız devam edecektir.` dedi.
(Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir