• DOLAR 32.385
  • EURO 34.7
  • ALTIN 2403.74
  • ...
Gaziantep merkezli silah kaçakçılığı operasyonu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Gaziantep merkezli Hatay ve Trabzon’da gerçekleştirilen silah kaçakçılığı operasyonunda 20 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Baskında 3 tabanca ve 232 mermi ele geçirilirken, gözaltına alınan 13 şüpheliden 2'si ise tutuklanarak cezaevine konuldu.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, silah kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçeleri, Hatay’ın merkez ve Hassa ilçesi ile Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde 20 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendiği belirtildi.

Drone destekli operasyonda şüphelilerin ev, iş yeri, araç ve üst aramasında ruhsatsız 3 tabanca, 232 mermi, 3 şarjör, çok sayıda tabanca markası ile seri numaraları bulunan logo ele geçirildi.

Silahlara ve diğer malzemelere el konulurken, A.D, İ.D, H.A, A.Ç, O.Ş, M.T, M.Ş.C, T.K, S.Ö, K.A, S.K, V.H. ve H.K. isimli 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 11'i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir