• DOLAR 32.602
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2457.124
  • ...
Çocuğun cansız bedenine ulaşıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl'ün Genç ilçesinde aşırı yağışlar nedeniyle oluşan sele kapılan 13 yaşındaki kız çocuğunun cansız bedenine ulaşıldı.

Olay, Genç ilçesine bağlı Büyükçağ köyü civarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, dün 13 yaşlarındaki Ceylan Yakti, yoğun yağış nedeniyle oluşan sele kapıldı. AFAD tarafından Ceylan'ın bulunması için çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar sonrası Ceylan'ın cansız bedenine ulaşıldı. Ceylan'ın sele kapılarak bir çayda boğulduğu belirtildi.

Konu hakkında Bingöl İl AFAD Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "02.05.2019 Perşembe günü saat 17.20'de Genç İlçe Jandarma Komutanlığı, Müdürlüğümüzü arayarak Genç İlçesi Büyükçağ Köyü mevkiinde 12-13 Yaşlarında olduğu belirlenen Ceylan Yakti isimli bir kız çocuğunun sağanak yağış nedeniyle sele kapılarak bir çayda boğulduğu ihbarı yapılmıştır. Dört kişilik bir Arama-Kurtarma ekibimiz hemen olay yerine intikal etmiş ve arama çalışmalarına başlamıştır. Gece saat 24.00'e kadar arama çalışmaları sürmüştür. Sabah 05.30'da tekrar arama çalışmalarına başlanmış ve saat 07.15'te kızın cansız bedenine ulaşılmıştır." denildi. (Nihat Kanat-İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir