• DOLAR 32.149
  • EURO 35.13
  • ALTIN 2471.725
  • ...
Adana`da Kutlu Doğum Programı 7 Güne Yayılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana İl Müftülüğü tarafından, 14- 20 Nisan 2013 tarihleri arasında kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası nedeniyle yapılan toplantıya, Vali Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, İl Müftüsü Arif Gökce, Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, İlçe Müftüleri, Belediye, Kamu ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve Hayırsever İşadamları katıldı.

İstişare toplantısında; Kutlu Doğum haftası programlarının Adana TÜYAP salonunda 7 güne yayılarak yapılması kararlaştırıldı.

2013 yılı Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yapılacak etkinliklerde; Dini Yayınlar Kitap ve Kültür Etkinliği, Kutsal Emanetler Fotoğraf Sergisi, geçtiğimiz yıl Ayasofya`da sergilenen `Lisan-ı Hat ile Aşk-ı Nebi` Hilye-i Şerif Sergisi, İmza Günleri, Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu Korosu, Antakya Medeniyetler Korosu ve Sema Gösterisi yer alacak. (Ayhan Kaya - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir