• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
"Kendimizi iyi yetiştirmeliyiz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey ilçesindeki Mehmet Görmez İmam Hatip Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Mehmet Görmez İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu'nda öğrencilere hitap eden Tahmazoğlu, öğrencilere, kendilerini iyi yetiştirmeleri tavsiyesinde bulundu. 

Tahmazoğlu, "Güzel bir okulda okuyorsunuz. Gaziantep’in yetiştirdiği örnek şahsiyetlerden biri olan ve uzun yıllar da Diyanet İşleri Başkanlığımızı yapan değerli Mehmet Görmez hocamın ismini taşıyan bir okulda eğitim almak önemli. Aynı zamanda kendimizi iyi yetiştirmeliyiz. Bunun için de bol bol okuyup daha çok çalışmamız gerekiyor. Sadece kendimiz için değil, 'Ailemiz, ülkemiz, bütün İslam âlemi için ne yapabiliriz?' deyip çalışmamız lazım. Belediyecilik doğumdan ölüme kadar bir hizmet anlayışı ile yapıldığı için, mesul olduğunuz yerdeki bütün insanların sorumluluğu da siz de oluyor. Bu nedenle daha çok çalışmamız gerekiyor." dedi.

"Amacımız inançlı bir gençlik yetiştirmek"

Ensar Vakfı Gaziantep İl Başkanı Ahmet Batmaz da öğrencilere 28 Şubat döneminde imam hatiplerin kapatılması ve o dönem yaşanan zorluklara değindiği konuşmasında şunları söyledi:

"Bir zamanlar bu okulların önüne nice engeller konuldu. Ama Allah'ın izniyle o engelleri aşarak bu günlere gelindi. Ensar Vakfı'nın hedefi, inançlı bir nesil yetiştirmek. İmam hatipliler, insanlığın ve İslam dünyasının umududur. Vakıf olarak yapmış olduğumuz çalışmalardan birisi olan kariyer günlerinde, başarılarıyla, çalışkanlığıyla Türkiye'de ön plana çıkmış bir belediye başkanımızla sizleri buluşturduk."

Mehmet Görmez İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İbrahim Halil Güler de Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun hizmetlerinden memnun olduklarını belirtti.

Tahmazoğlu, yapılan konuşmaların ardından öğrencilerle soru-cevap şeklinde sohbet etti. Daha sonra başarılı öğrencilere kol saati hediye eden Tahmazoğlu, öğrencilerle masa tenisi oynadı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir