• DOLAR 32.556
  • EURO 34.948
  • ALTIN 2440.38
  • ...
44. çocuğunu da doğurdu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dünya Ugandalı rekortmen anneyi konuşuyor. 39 yaşında 44 çocuk annesi Ugandalı kadın 12 yaşında evlendi.  13 yaşında ilk ikiz çocuklarını doğran Mariam Nabatanzi doğumun ardından doktora gitti ve yumurtalıklarının normaldn çok daha büyük olduğunu öğrendi.

Doktor, Mariam Nabatanzi'ye doğum kontrol yöntemlerinin sağlık sorunlarına sebep olabileceğini ve bu sebeple bu yöntemleri uygulamaması gerektiğini söyledi.

Mariam Nabatanzi 23 yaşına geldiğinde 25'inci çocuğunu doğurdu ve doğum kontrolü için tekrar doktorun yolunu tuttu.

Fakat Mariam Nabatanzi doktorlardan beklediği cevabı alamadı ve doğurganlığını sürdürmesi tavsiyesinde bulunuldu.

Son olarak 2.5 yıl önce hamile kalan Mariam Nabatanzi bu süreçte bazı sıkıntılar yaşadı. Altıncı ikizlerinden birini kaybeden Mariam Nabatanzi'nin eşi de kendisini terk etti.

Üç defa dörtüz, dört defa üçüz ve altı defa ikiz çocuk doğuran Mariam Nabatanzi tüm hayatını çocuk bakarak ve çalışarak geçiriyor.  kuaför, etkinlik görevlisi, alternatif tıp ürünleri satıcılığı, kağıt toplayıcılığı gibi işler de yapan Nabatanzi'nin anne ve babası da kendisini terk etmişti.

Hane başına 5,6 çocukla dünyanın en doğurgan ülkelerinden biri olan Uganda’da bile Nabatanzi’nin çocuk sayısı çok sayılıyor.

İşin ilginç tarafı Nabatanzi 45 çocuklu bir babanın kızı... 2017 yılında Mariam Nabatanzi babasının farklı kadınlardan 45 çocuğu olduğunu söylemişti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir