• DOLAR 32.245
  • EURO 35.23
  • ALTIN 2473.566
  • ...
Adana Basınından Kısa Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - 27 Kasım 2012 Salı günü Adana`da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

ADANA GÜNEY GAZETESİ: TRAFİK CEZALARINA KIZIP YOLU KAPATMAK İSTEDİLER
Adana`da, tarım işçileri ile çiftçiler arasında aracılık yapan elciler, işçileri taşıdıkları araçlara plaka ve belge zorunluluğu getirilerek ceza kesilmesini D-400 karayolunda toplanarak protesto etti. Mevsimlik tarım işçileri ile çiftçiler arasında aracılık yapan elciler, her minibüsün günde 2 bin 426 liralık trafik cezasıyla karşı karşıya kaldığını, bazı araçlara sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez ceza kesildiğini belirterek, uygulamaya tepki göstermek amacıyla yaklaşık 100 minibüsü D-400 karayolu Ege Bagatur Bulvarı kavşağında park etti.

Büyükşehir, Karataş`ın da Yollarını Asfaltlıyor
Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü ekipleri Karataş`ta yaklaşık 3.5 kilometre asfalt yaptı. Karataş Belediye Başkanı Fatih Balıkçı, Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde olmamasına karşın verilen bu hizmetten dolayı Büyükşehir Belediyesi`ne teşekkür etti.

ADANA HABER GAZETESİ: ÜRETİMDEKİ KADINLARIN YÜZDE 57,8`İ SİGORTASIZ
TMMOB Adana İL Koordinasyon Kurulu Kadın Komisyonu Başkanı Dolançay, her 10 kadından 4`ünün fiziksel şiddete, her 4 kadından 1`inin yaşadığı şiddet sonucu yaralandığına dikkat çekti. Üretimdeki kadınların yüzde 57,8`inin de sigortasız olduğunu söyledi.

Çgc, Canlı Yayın Aracına Saldırıyı Kınadı
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Adana`da yayın yapan Akdeniz TV`nin canlı yayın aracına yönelik saldırıyı kınadı. ÇGC`den yapılan yazılı açıklamada, dün 5 Ocak Stadyumu`nda oynanan Adanaspor, Torku Konyaspor maçından çıkan bir grup taraftarın Büyükşehir Belediyesi önünde bulunan Akdeniz TV`ye ait canlı yayın aracına saldırarak, kullanılamaz hale getirdikleri belirtildi. (Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir