• DOLAR 32.556
  • EURO 34.932
  • ALTIN 2443.822
  • ...
"Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğine davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü tarafından Batman'da pazar günü saat 13.30'da Yeni Otogar yanı Mevlit Alanında düzenlenecek olan "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğine tüm Batman halkı davet edildi.

"Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed" temalı etkinlikle ilgili açıklama yapan Peygamber Sevdalıları Vakfı Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın, erkek, kadın, genç, yaşlı, çocuk demeden tüm Batman halkını yüzbinler halinde meydanları, alanları doldurmaya davet ettiklerini belirtti.

Aydın, "Her sene Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen ve sadece Batmanlıların değil, çevre illerden, ilçe ve köylerden de binlerce Peygamber sevdalısının katıldığı Peygamberi Anlama Ve Sünnetini Yaşama Etkinliklerinin bir yenisini bu pazar günü düzenleyeceğiz. Haftalar önceden hazırlıkları yapılan, dağıtılan güller ve kitaplarla, asılan afiş ve brandalar, billboardlar ve raketlerle, anons araçlarıyla daveti yapılan mevlit etkinliğinin bu sene de çok coşkulu geçeceğine inanıyoruz." dedi.

"Peygamberimizin ahlak ve adalet yönünü bilmeye her zamankinden daha çok ihtiyacımız var"

Etkinliklerinin bu seneki temasının "Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed Sallallahu Aleyhi Vesellem" olacağını aktaran Aydın, "Hatiplerimiz Kürdçe ve Türkçe, Peygamber Efendimizin ahlak ve adalet yönünü işleyecekler. Etkinliğimize katılan kardeş ve bacılarımız efendimizin bu yönünü tanıma imkânına kavuşacaklar. Bugün Peygamberimizi tanımaya, özellikle O'nun ahlak ve adalet yönünü bilmeye her zamankinden daha çok ihtiyacımız var." diye konuştu.

"20 noktada araçlarla halkımız etkinlik alanına taşınacak"

Tüm Batman halkını düzenleyecekleri etkinliğe davet ettiklerini yineleyen Aydın, "Birbirinden güzel sesli mevlithanların okuyacağı mevlidi şerif ile halkımızın manevi bir iklimin atmosferini soluyacağı etkinliğimizde sanatçılarımız ve çocuk ilahi ekiplerimiz ilahiler, ezgiler okuyacak, Peygamber sevdalısı halkımızı tekbir ve salavatlarla coşturacaklar inşallah. Bu pazar günü sabah saat 11.00'den itibaren ilimizin 20 noktasında gönüllü kardeşlerimiz araçlarıyla halkımızı etkinlik alanına taşıyacak. Peygamber sevdalılarını buluşturacak bu manevi etkinliğe başta Batman halkı olmak üzere, çevre illerde yaşayan tüm halkımızı davet ediyoruz." ifadelerini kullandı. (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir