• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Motosikletli kapkaççı kaza yapınca yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in merkez Şahinbey ilçesinde bir kişinin cep telefonunu kapkaç yöntemiyle çaldıktan sonra motosikletle kaçmaya çalışan şüpheli, kaza yapınca yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, tutuklandı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Şahinbey ilçesinin Barış Mahallesi'nde devriye görevi yapan polislerin yanına gelen bir kişi, cep telefonunun kapkaç yöntemiyle iki şüpheli tarafından çalındığını söyledi.

Bunun üzerine bölgedeki MOBESE kameralarını inceleyen ve şüphelilerin kullandığı motosikletle kaza yaptığını tespit eden polis, olay yerine gitti.

Burada polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan şüphelilerden O.A. isimli şüpheli kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin yapılan üst aramasında çalıntı olduğu anlaşılan çok sayıda cep telefonu ve bazı elektronik eşyalar ele geçirildi.

Sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere emniyete götürülen O.A'nın çok sayıda da kapkaç suçundan dosyasının bulunduğu ve arandığı ortaya çıktı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen O.A, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hâkimliğince tutuklanarak cezaevine konuldu.

Diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Öte yandan, kentte düzenlenen uyuşturucu operasyonunda ise gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada da Şahinbey ilçesinin Kolejtepe ve Süleymanşah mahallelerinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda evlerde yapılan aramada 2 gram esrar, 8 kilo 600 gram sentetik uyuşturucu, bin 240 lira ve 2 cep telefonu ele geçirildi.

Gözaltına alınan F.K, H.Y, M.G, A.B, M.K. ve H.Ç. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden F.K. ve H.Ç. çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hâkimliğince "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan tutuklanarak cezaevine konulurken, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir