• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in merkez Şahinbey ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklanarak cezaevine konuldu.

Konuyla ilgili Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Şahinbey ilçesinin Dumlupınar Mahallesi'nde uyuşturucu madde sattıkları ve kullandıkları tespit edilen 4 şüphelinin, düzenlenen operasyonla gözaltına alındığı belirtildi.

Operasyonda, C.Ş, Ö.F.G, Ö.U ve E.D. isimli şüphelilerin gözaltına alındığı, Ö.U'nun üst aramasında, esrar ve sentetik uyuşturucu ile uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen bir miktar para ele geçirildiği bildirildi.

Diğer şüpheli C.Ş'nin de evinde yapılan aramada ise 54 uyuşturucu hap ve esrar ele geçirildiği, E.D. ve Ö.F.G. hakkında "uyuşturucu madde kullanmak", C.Ş. ve Ö.U. isimli şahıslara ise "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan işlem yapıldığı ifade edildi.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden C.Ş. ve Ö.U. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir