• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Okul Yurdunda Vahşet!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bursa`da bir lisede yatılı eğitim gören 17 yaşındaki M.K., okulda yurt ve yemekhanede görevli taşeron şirketin görevlisi olan 58 yaşındaki İbrahim Yeğen`i boğazını bıçakla keserek öldürdü. Cinayetten sonra polise teslim olan M.K., görevliyi yediği yemeği çöpe attığı için öldürdüğünü söyledi.

Merkez Osmangazi İlçesi`ne bağlı Acemler Mevkii`nde bulunan Cumhuriyet Lisesi`nde yatılı eğitim gören son sınıf öğrencisi M.K., okulda taşeron şirket tarafından yemekhane ve mutfakta görevlendirilen İbrahim Yeğen`i boğazını bıçakla keserek öldürdü. Yeğen`i hizmetlilerin kıyafetlerini değiştirdiği 4`üncü kattaki odasında öldüren M.K. daha sonra yakında bulunan Emniyet Müdürlüğü`nün ek hizmet binasına giderek polise teslim oldu. Okula giden polis, İbrahim Yeğen`in cesedini bulurken, M.K. ilk ifadesinde, "Onunla birlikte yemek yiyorduk. Bir ara bitmeyen yemeğimi alıp çöpe döktü. `Bunu nasıl yaparsın?` diye sorduğumda bana `Sana ne?` dedi. Ben de onu bıçaklayarak öldürdüm. Sonra da gelip teslim oldum" dedi.

Okul yöneticileri ailesi İnegöl`de oturan ve okullarında yatılı eğitim gören M.K.`nin derslerinin çok başarılı olduğunu arkadaşları tarafından sevildiğini söyledi. Polis, cinayeti işleyen öğrencinin olayın şoku ile böyle bir ifade vermiş olabileceğini belirterek, soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüleceğini açıkladı.

Çocuk Şubesi`nde tutulan M.K.`nin yarın `Adam öldürmek` suçundan adliyeye çıkartılması bekleniyor.

(ajanslar)

Bu haberler de ilginizi çekebilir