• DOLAR 32.492
  • EURO 34.77
  • ALTIN 2412.507
  • ...
İstanbullular meydanlara indi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Türkiye genelinde saat 17:00 itibarıyla oy verme işleminin sona ermesinin ardından oylar sayılmaya başlandı.

19:15 itibarıyla seçim yasağının da sona ermesiyle açıklanmaya başlanan oy oranları siyasiler kadar seçmenleri de büyük oranda heyecanlandırdı. Seçmenler, oy sayma işlemlerinin büyük oranda tamamlanmasıyla birlikte meydanlara indi.

Sonuçlardan memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar, eksik gördükleri ve yaşadıkları bazı sıkıntıların yeni dönemde çözüme kavuşmasını istediler.

Yurtdışında yaklaşık 50 yıl kaldığını söyleyen Remzi Akkaya (80) ülkesini seven gençlerin çoğalmasından mutluluk duyduğunu söyledi.

Akkaya, "Dünyada böyle bir ülke yok. İstanbul gibi bir şehir mi var? Türkiye gibi bir ülke mi var? Bu ülkeyi bölmeye çalışıyorlar. Ülkeyi gençler kurtaracak. Paris diyorlar, Paris İstanbul’un yanında köy." dedi.

Hastanelerde çok sıkıntı olduğunu söyleyen Hediye Meral, "Yatalak annem var. Hastaneye gittiğimizde doktor hastanın ayağına gitmesini istiyor. İlacını yazdıramıyoruz. Hastanelerde ilgi yok. Hastanelerden ve doktorlardan şikâyetçiyim.  Aile hekimi yatalak olan annemin ayağına gitmesini istiyor ve ilaç yazmıyor. Yatalak olan hasta nasıl hastaneye gitsin." diye konuştu.

Vatandaşlardan Emine Atay ise seçimin güzel geçtiğini ve bu sebeple çok mutlu olduklarını söyledi.

Hak edenlerin kazandığını belirten Şevval Ölçer, eğitim ile ilgili iyileştirmelerin yapılması talebinde bulundu.

Vatandaşlardan Gözde Akkılıç da şu ifadeleri kullandı: "AK Parti kazandığı için çok mutluyuz. Bundan sonra inşallah ülkemiz daha güzel olur. Erdoğan’ı çok seviyoruz. İyi ki kazandık." (Nizamettin Aşkın-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir