• DOLAR 32.684
  • EURO 35.236
  • ALTIN 2442.536
  • ...
“Herkesi sandığa gitmeye davet ediyoruz”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından üçüncü kez Şahinbey Belediye Başkan adaylığına gösterilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ailesiyle birlikte oyunu kullandı.

Şahinbey İlçesinin Küçük Kızılhisar Mahallesi’ndeki Binbaşı Dündar Taşer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 2030 nolu sandıkta oyunu kullanan Tahmazoğlu, oyunu kullanmadan önce ve kullandıktan sonra okulu gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Tahmazoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşları sandığa giderek oy kullanmaya davet etti.

“Son sözü halkımız söyleyecek”

Tahmazoğlu, huzurlu ve sükûnetli bir seçim olmasını temenni ederek, “31 Mart yerel seçimleri için oyumuzu kullandık. Rabbim ülkemize, milletimize hayırlı etsin. Bugüne kadar herkes sözünü söyledi. Son sözü halkımız söyleyecek. Bugünde halkımızı oy kullanmaya, kararını belli etmeye davet ediyorum. İnşallah huzur ve sükûnet içerisinde bir seçim geçiririz. Çıkacak neticede ülkemiz için, milletimiz için, halkımız için hakkımızda hayırlı bir netice olur diye dua ediyoruz. Demokrasimizin en güzel tarafı herkesin oyuyla halkın iradesine ortak olmasıdır. Onun için mutlaka herkesi oy kullanmaya, sandığa gitmeye davet ediyoruz. Katılım güzel ve gayet sakin bir seçim geçiyor tam arzu ettiğimiz gibi. Oy kullanmakta zor değil. 3 pusula ve bir de muhtarlık var ama çok çabuk oy kullanılabiliyor. Ziyaret ettiğimiz sandıklarda herhangi bir yığılma yok. Dolayısıyla halkımız en güzel bir şekilde inşallah iradesini sandığa yansıtacak ve en güzel netice çıkacak diye ümit ediyorum.” dedi.

Tahmazoğlu, Binbaşı Dündar Taşer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde oyunu kullandıktan sonra başka okulları da ziyarete etti. Oy kullanmaya gelen yaşlı bir teyzeye yardım ederek sandık başına götürdü. Tahmazoğlu burada vatandaşlar fotoğraf çektirip onlarla sohbet etti. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir