• DOLAR 32.446
  • EURO 34.737
  • ALTIN 2440.848
  • ...
Vatandaşlar parklara akın etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, baharın gelmesiyle birlikte güneşin kendini göstermesi ve hava sıcaklıkların gittikçe artmasını fırsat bilen vatandaşlar, park alanlarına akın etti.

Uzun ve soğuk kış aylarının ardından bahar Viranşehir'de yüzünü göstermeye başladı. Baharın gelmesi ve havaların ısınması ile beraber ilçe merkezi ve yakınlarındaki park ve bahçe alanı gibi yerler vatandaşların akınına uğradı. İlçe halkı hava sıcaklığının hissedilir derecede arttığı bu günlerde, ilçe merkezi ve civarındaki parkları doldurdu.

Çocukları ve arkadaşlarıyla beraber parka gelen İsa İpek ve İslam Çakar, "Bu yıl zorlu bir kış mevsimi geçirdik. 4 aydan beridir düzenli bir şekilde güneşin yüzünü görmemiştik. Elhamdülillah bu gün hava güneşli. Çocuklarımızı eğlendirmek ve kafa dinlemek maksadı ile kendimizi parklara atık. Kış süresince evde oturuyor ve sıkılıyorduk. Havaların ısınmasıyla birlikte ailece parklara gelerek, temiz havanın tadını çıkarıyoruz. Çocuklarımız oyun alanlarında oynarken, bizler de yeşil alanda dinlenip hoş vakit geçiriyoruz." dedi. (Sabri Acet-İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir