• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
İnşallah Bugün Bir Netice Alırız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ANKARA - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gazze`de ateşkes konusunda, ``Şu anda görüşmeler Mısır`ın öncülüğünde devam ediyor. Bu sürece Türkiye ve Katar olarak katkılarımızı yine sürdürüyoruz. Temenni ederim ki inşallah bugün bir netice alırız`` diye konuştu.

Gerekli cevap verilecek
Erdoğan, Türkiye`nin NATO`dan Patriot talebi konusunda ise, ``Bu konuyla ilgili değerlendirmeleri arkadaşlarımız büyük ölçüde bitirdi. NATO`ya gerekli cevap verilecek. Talepse talep bütün bunlar yapılacak ve ona göre adımı atacağız`` dedi

Sorular ulaştı üzerinde çalışıyoruz
Erdoğan, TBMM Darbeleri Araştırma Komisyonu`nun kendisine ilettiği sorularla ilgili, ``Dün akşam ulaştı. Şu anda bu sorular üzerinde gerek yolculuğum esnasında gerek yolculuktan dönüşte, çünkü komisyonun süresi Salı günü bittiği için bizim de bu arada cevabımızı vermemiz gerekecek. Bu çalışmaları yapıp döner dönmez de kendilerinin süresi içerisinde cevabi metni kendilerine göndereceğim`` dedi.

Korkulanlar yavaş yavaş olmaya başladı
Irak`ın Kuzey`inde yaşanan olaylara ilişkin Başbakan Erdoğan, ``Burada iç savaşa doğru rejim bu işi götürmek istiyor, taşımak istiyor. Allah göstermesin bunu bir mezhep savaşına taşıyabilirler endişesini hep taşıdık. Şu anda bu korkulanlar yavaş yavaş olmaya başladı. Bu bizi endişeye sevk ediyor. Bu aynı zamanda, şunu da söyleyeyim bir petrol kavgası da olabilir`` diye konuştu.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir