• DOLAR 32.308
  • EURO 34.992
  • ALTIN 2445.201
  • ...
Van Basınından Öne Çıkan Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van`dan yayın yapan gazete ve yerel haber sitelerinden bazı haber başlıkları şu şekilde;

VAN OLAY GAZETESİ: KÖYLERDE ESKİ MANEVİ HAVA KALMADI
Van`da faaliyet yürüten Van Köyleri Dayanışma Derneği Van merkeze bağlı Yemlice (Zorawan) köyü ileri gelenlerinden Enver Öndül ile köylerdeki manevi atmosferi konuştu. Köylerde eski manevi havanın kalmadığını belirten Öndül, Ancak gelecekten ümitvar olduklarını belirtti.

İsrail`in Gazze Saldırıları Muş`ta Lanetlendi
Muş merkez ve ilçelerindeki STK`lar yaptıkları ortak kitlesel basın açıklamasıyla İsrail`in Gazze saldırılarını lanetledi.

MUŞ - Muş merkez ve ilçelerindeki8 Sivil Toplum Kuruluşu, İsrail`in Gazze saldırılarını kınamak için ortak kitlesel basın açıklaması yaptı. Kur`an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda açıklamayı STK`lar adına Bayram Güler okudu.

Travma Merkezi Hizmetlerine Devam Ediyor
PAYE (Psikolojik Travma ve Krize Müdahale, Araştırma ve Eğitim Derneği) ve AÇEV tarafından yürütülmekte olan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı işbirliğiyle kurulan Van Travma Sonrası Aile Danışmanlık Merkezi, 9 Nisan 2012 tarihinden itibaren bölgede hizmet veriyor.

7 Kişi Adliyeye Sevk Edildi
Van`da önceki gün BDP tarafından Selahattin Demirtaş`ın da katılımıyla düzenlenen miting sonrası çıkan olaylarda gözaltına alınan 7 kişi, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

BÖLGE GAZETESİ: ERZURUM`DAN GEVAŞLI ÖĞRENCİLERE YARDIM
Erzurum Atatürk Üniversitesi Genç Gezginler Kulübü öğrencileri tarafından `Kardeş Okul Projesi` kapsamında Van`ın Gevaş ilçesindeki öğrencilere yardım yapılacağı belirtildi.

GAZETEVAN: VAN ESNAFINA 25 MİLYON EK ÖDENEK
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, KOSGEB tarafından uygulanan KOSGEB Van İli Sıfır Faizli İşletme Sermayesi Destek Kredisi ödemelerinin yapılabilmesi için KOSGEB bütçesine bugün 25 milyon lira ödenek aktarımı gerçekleştirdi.

Öğretmenler Lojmanlarına Kavuştu
Kalecik köyünde yapılan 256 adet öğretmen lojmanının kura çekimi için düzenlenen törene Vali Münir Karaloğlu, Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır ile bir grup öğretmen katıldı.

VAN HAVADİS: İŞÇİ ALIMLARI BAŞLADI
Geçtiğimiz yıl meydana gelen depremlerin ardından geçici olarak işe alınan Vanlı depremzedelerin alımlarına tekrar başlandı.

256 Öğretmen Lojmanın Kura Çekimi Yapıldı
Van`da Türkiye Eğitim Vakfı, Koç Holding ve Türkcell tarafından yaptırılan öğretmen lojmanlarının kura çekimi yapıldı.

WAN HABER: VAN YÖRESİNE AİT KÜLTÜREL ESERLER SERGİSİ
Van Özel Serhat Nevbahar İlköğretim Okulu öğrencileri, \"Van yöresine ait kültürel eserler\" adı bir sergi düzenledi. (Fırat Arslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir