• DOLAR 32.57
  • EURO 35.042
  • ALTIN 2429.3
  • ...
Adana Basınından Kısa Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - 21 Kasım 2012 Çarşamba günü Adana`da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

5 OCAK GAZETESİ: KÜLTÜR EVLERİ PROJE ÜSSÜ OLDU
Yüreğir Belediyesi, İlçede yaşayan vatandaşların sosyal ve ekonomik yaşantılarına katkı sağlamak amacıyla SODES aracılığı ile yaklaşık 1.500 milyonluk kaynak gelmesini sağladı. Adana Valiliğinde yapılan imza töreninde Yüreğir Belediyesi`nin 2 projesi kabul edilirken 8 projeye ise ortak oldu. Adana genelinde ise 44 proje SODES tarafından kabul edilmiş durumda.

2. Metro Müjdesi
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Adana`nın 2. Etap Metro Projesinin 2013 bütçesine dâhil edildiğini açıkladı.

Kavga Araç Gereçleri Toplansın Çağrısı
Adana Sivil Toplum Platformu, toplu taşım araçları başta olmak üzere tüm sivil ve kamu araçlarında kavga ya da savunma kastıyla taşınan sopa ve benzeri cisimlerin toplanması için gereken önleyici tedbirlerin alınması, gerekirse cezai işlemlerin yapılması çağrısında bulundu.

ÇUKUROVA PRES GAZETESİ: FİLİSTİN HALKININ MÜCADELESİ TERÖR DİYE NİTELENDİRİLEMEZ
Adana`da İsrail`in havadan, kardan ve denizden sürdürdüğü saldırılar protesto edildi. İnönü Parkında bir araya gelen çeşitli parti, sivil toplum kuruluşu ve sendika temsilcileri ile üyeleri, `Filistin Halkı Yalnız Değildir` sloganı atarak İsrail`e lanet yağdırdı.

Kayıtsızlar İhbarla Tespit Edildi
Adana Vergi Dairesi Başkanı Serdar Aksoy, cari denetim yapılması noktasında yazılı ve sözlü tüm ihbarları değerlendirdiklerini ifade ederek, \"Değerlendirilen ihbarlar sonucunda 292 adet kayıtsız mükellef tespit edildi\" dedi. (Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir