• DOLAR 32.501
  • EURO 34.939
  • ALTIN 2439.752
  • ...
Adana Basınından Kısa Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - 20 Kasım 2012 Cumartesi günü Adana`da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

İLKHABER GAZETESİ: KURAN ÂŞIKLARI YARIŞTI
Kuran Nesli Platformu`nun Türkiye genelinde düzenlediği \"Kuran İlimleri ve Meal Yarışması Sınavı\"nın Adana ayağı, Ulus Düğün Salonu`nda yapıldı. 371 bay, 136 bayan, toplam 507 kayıtlı adayın olduğu sınava katılım yoğun oldu. Sınavlar bay ve bayanlar için ayrı ayrı hazırlanmış 2 geniş salonda yapıldı.

Sınav sonunda kısa bir açıklama yapan, Kuran Nesli Platformu Adana Koordinatörlerinden Mekteb Der Başkanı Yılmaz Geçer, düzenlenen Kuran İlimleri ve Meal Yarışması Sınavı`nın yoğun katılımla gerçekleştiğini belirtti. Uzun süredir hazırlığını sürdürdükleri sınavın sorunsuz geçmesinden memnun olduklarını ifade ederek katılımcılara teşekkür etti.

ADANA HABER GAZETESİ: MASAL CEZAEVİNDE BİTTİ. BAKANDAN ÖDÜL ALMIŞTI
Devleti dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan Riga Boya sahibi Mahmut Tuncel, geçtiğimiz aylarda Adana Girişimci İşadamları Derneği`nin düzenlediği organizasyonda Bilim ve Sanayi Bakanı Nihat Ergün`den İhracatın En İyileri\" alanında başarı ödülü almıştı.

Üniversitelilerden İsrail Protestosu
Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) önünde bir araya gelen öğrenciler, İsrail`in Gazze`ye düzenlediği operasyonları protesto ederek, saldırıda ölenler için dua okudu

ÇUKUROVA PRES GAZETESİ: FİRARİ YAKALANDI
Adana`da uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hakkında kesinleşmiş 5 yıl hapis cezası bulunan ve polis tarafından yakalandıktan sonra adliyeye girişi sırasında köprüden atlayıp kendisini bekleyen motosiklete binerek kaçan şahıs, saklandığı evde kaçmak isterken yakalandı. (Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir