• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Öğrenciler İsrail`li Protesto Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Mersin Anadolu İmam-Hatip öğrencileri terör devleti İsrail`in Gazze`ye düzenlemiş olduğu saldırıları telin etti. Anadolu Gençlik Derneği tarafından düzenlenen basın açıklamasına katılan öğrenciler İsrail zulmünü protesto ettiler. Hz. Ebu Bekir Camii önünde yapılan basın açıklamasını AGD Mersin Şube Başkan Yardımcısı Murat Seksin okudu.

 

Yine Müslüman Kanı Aktı
Seksin yaptığı basın açıklamasında İsrail`in yine müslüanların kanlarını yine acımasızca döktüğünü ifade ederek \"Siyonist İsrail yönetiminin tahrif edilmiş Tevrat`tan esinlenerek bulut sütünü adını verdiği kahpece saldırı sonucunda Filistinli Müslüman halkın seçilmiş temsilcisi Hamas`ın öncü kadrosundan Ahmet Cebari ve birçok sivil şehit edildi\" dedi.

Müslüman Ülkeler İsrail`le İlişkilerini Sıfıra İndirsin

\"İslam ülkelerinin yöneticileri ya da hükümetleri İsrail`in şımarıklığı karşısında çaresiz kalıyorlarsa biz biliyoruz ki bu durum bugün ortaya çıkmamıştır\" diyen Seskin, \"Bu ülkelerin dünkü batı yanlısı tercihlerinin sonucudur. Bu tercihin yanlış tercih olduğu Gazze`de yanan ateş diğer Müslüman ülkelere de daha da şiddetli bir şekilde hissedildiğinde anlaşılacaktır\" diye söyledi.

Basın açıklaması sırasında tekbirler eşliğinde, İsrail lanetlenerek Hamas desteklendi.

Basın açıklamasından sonra öğrencilerden oluşan grup sessiz bir şekilde okullarının yolunu tuttu. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir