• DOLAR 32.585
  • EURO 35.013
  • ALTIN 2460.319
  • ...
`Batman Gelişiyor, Gelişirken İhtiyaçlar da Artıyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Vali Yılmaz Arslan, Batman İl Genel Meclis üyelerini İl Özel İdare Binası`ndaki Meclis Toplantı Salonu`nda ziyaret etti.
 

2012 yılsonu bütçe değerlendirmeleri ve 2013 yılı bütçe planları gündemi ile toplanan Meclise hitap eden Vali Arslan, Batman`ın ihtiyaçlarının önemli olduğunu belirten Vali Arslan, "Batman gelişiyor, gelişirken ihtiyaçlar da artıyor. Bu nedenle bizim de hizmet anlayışımızı buna uygun bir biçimde yenilememiz gerekiyor" ifadesini kullandı.


Batman`da, Özel İdare`nin yatırımlarını başından sonuna kadar takip edecek teknik ağırlıklı bir birim oluşturacaklarını açıklayan Vali Arslan,"Artık kendiişlerimizi kendi elemanlarımızla hem ihale öncesi proje, fiyatlandırma gibi konuları, hem de ihaleyi ve daha sonra takip, kontrolörlük hizmetlerini yapacak bir birim oluşturma arzumuz var. İnşallah bunu 2013 başından itibaren gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.
 

Toplantıda Batman`ın bazı köylerinde içme suyu sıkıntısı yaşandığı yönündeki açıklamalara da değinen Vali Arslan, "İçme suyu ister yakından getirilsin ister uzaktan, fark etmez. Neye mal oluyorsa, parası neyse bu sorunu çözmek, içme suyu yetersiz olan yerleri içme suyu konusunda rahatlatmak zorundayız. Bu bizim birinci görevimiz" diye konuştu.
 

Vali Arslan, 2013 bütçesi ile ilgili olarak da değerlendirmelerde bulunurken, "Bütçenin amacına uygun, hizmete yönelik, Özel İdare`nin elini rahatlatacak bir bütçe olması" dileğinde bulundu. (Veysi Demir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir