• DOLAR 32.602
  • EURO 34.809
  • ALTIN 2488.355
  • ...
`Siyonist Rejimin Yargılanması İyi Bir Gelişmedir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN - Mustazaflar Cemiyeti Kızıltepe Şubesi adına açıklama yapan araştırmacı yazar Mahmut Kılınç, terör devleti Siyonist İsrail`in yargılanmasının bir ilk ve sevindirici bir gelişme olduğunu belirtti.
 
Kılınç, "Uluslararası sularda Mavi Marmara gemisinde 9 Türkiye vatandaşını hunharca şehit eden Siyonist İsrail rejiminin iki yıl aradan sonra yargılanması, İslam ümmeti ve özellikle Türkiye halkı tarafından sevinçle karşılanmaktadır" ifadelerini kullandı.
 
Siyonist İsrail`in yaptıklarının hep yanına kar kaldığının altını çizen Kılınç, "İslam coğrafyasının tam ortasında bir çıban gibi batılılar tarafından kurulan Siyonîst rejimin, kurulduğu günden şimdiye kadar yaptıkları hep yanına kar kalmış ve bu da onu cesaretlendirmiştir. Nihayet birileri çıkıp kral çıplak deme cesaretini kendinde bulmuştur. İnancımız bu yargılama Siyonist rejimin çöküşü için bir başlangıç, İslam ülkelerinin bu rejim ile ilişkilerini koparmak için bir ilk olacağı yönündedir" dedi.
 
Kılınç son olarak, "STK temsilcileri olarak bu yargılanmayı destekliyoruz. Fakat bu yargılanmanın sembolik olmamasını ve faillerin gereken cezaya çarpıtılarak cezalandırılmasını yetkililerden talep ediyoruz" dedi. (Masum Erden - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir