• DOLAR 32.56
  • EURO 35.007
  • ALTIN 2437.989
  • ...
Yükselen İslam İsrail`in Kabusu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Avrupalıların illa da İslam`a ihtiyaç duymaları halinde, bunu İsrail`in refakatinde gerçekleştirmesi yönünde garip önerilerde bulunan Siyonist çevrelerin, İslam`ın Avrupa`ya uygun muharref bir versiyonu üzerinde çalıştıkları “İslam`ı tekrar markalaştırıp, Avrupa`ya entegre etme” kılıfı ile duyuruldu.

İSLAM`I MARKALAŞTIRACAKMIŞ

İsrailli olan Dana Yahalomi adındaki bir aktivist, Avrupa`nın çok kültürlülük tartışmalarından rahatsız olduğunu söyleyerek, Avusturya toplumuna “İslam`ı yeniden markalaştırmak” temalı bir program sunacağı öğrenildi. Yahalomi, kendisi gibi pek çok Avrupalının da İslam`ın Avrupa`ya entegre edilmesi gerektiğini düşündüğünü öne sürdü.

2050`DE MÜSLÜMANLAR ÇOĞUNLUK OLACAKLAR

‘İslam Allah` isimli belgeselin yapımcılarından Zvi Yehezkeli ise, Avrupa`da Müslüman nüfusun hızla arttığına dikkat çekerek Avrupa`ya şeriat uyarısı yaptı. Yehezkeli, görüşlerini, 2050 yılında Avrupa`nın her ülkesinden Müslümanların çoğunlukta olacağını, örnek olarak İsveç`te 200.000 Iraklının yaşadığını, şu an için Malmö kentinin nüfusunun % 20`sini Müslümanların oluşturduklarını söyleyerek desteklemeye çalıştı.

‘MUHAMMED` VE ‘ŞERİAT`LA KORKUTUYORLAR

Yine Yehezkeli`nin iddiasına göre ‘asıl tehlike` İngiltere`de bebeklere en çok Muhammed isminin verilmesi imiş. Belgesel ayrıca, ‘bu çok tehlikeli` verileri ortaya koyarak, bazı “İslami” gruplar Avrupa`yı ele geçirip şeriat getirecekler korkusu da salmaya çalışıyor. Avrupalıları İslam aleyhinde kışkırtmayı hedefleyen belgeselin yakında Avrupa ülkelerinde de gösterime gireceği belirtiliyor.

TERS TEPEBİLİR


Siyonistlerin bu yayın ve girişimlerinin ters tepebileceği, İslam`ın Avrupa ve dünyanın diğer bölgelerinde yayılmasını hızlandırabileceği belirtiliyor. Yeni Akit

Bu haberler de ilginizi çekebilir