• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
İlçe Müdürleri Toplantısı Yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Ortaöğretime devam etmeyen öğrencileri yeniden eğitim-öğretim ortamına dahil etmek amacıyla yapılacak çalışmaların planlama toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır başkanlığında, İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Kıyasettin Kırekin, Milli Eğitim Şube Müdürü Muhlis Ceylani, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Kız Çocuklarının Okullaşması Projesi il Koordinasyon Ekibi üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

12 yıllık zorunlu eğitimle birlikte ortaokuldan mezun olan tüm öğrencilerin ortaöğretime kayıtlarının yapılması gerektiğini ifade eden Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır, \"Kız çocuklarımızın okula kazandırılması için Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından başlatılan eylem planları doğrultusunda eğitim dışında kalan öğrencilerin okullaştırılması ile ilgili çalışmalar etkin olarak uygulanmalı ve uygulamalarda İl eylem planının uygulanması, işbirliği yapılacak kurumlar okul ve bölge sorumlularının çalışma programı ile ilgili bilgilendirilme toplantıları ve ziyaretlerinin yapılması gerekir.\" dedi.

 

Sayılır, İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin taleplerini dinledikten ve eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra toplantı sona erdi. (Mahmut Aytekin-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir