• DOLAR 32.249
  • EURO 34.792
  • ALTIN 2444.315
  • ...
Adana`da Gündüz Trafiği Yoğun Olan 16 Cadde Gece Asfaltlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana`nın en işlek yerlerindeki 16 cadde ve bulvarı gece yarısı asfaltlayan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Müdürlüğü ekipleri, uygulamasını dün gece de Ali Münif Yeğenağa Caddesi`nde sürdürdü.

Ali Münif Yeğenağa Caddesi`nin Büyük Saat-Eski Vilayet arasında gerçekleşen asfalt uygulamasını denetleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Yol Müdürü Hüseyin Dündar`dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Çalışmalar hakkında kısa bir açıklama yapan Zihni Aldırmaz, gündüz trafiğinin çok yoğun olduğu Ali Münif Yeğenağa Caddesi`nde asfalt çalışmasını gece yarısı yaptıklarını söyledi.

\"Personele moral vermek, onlarla birlikte olmak için şu an buradayız\" diyen Aldırmaz, \"Görüldüğü üzere eski asfalt frezeyle sıyrılıyor. Sonra da tamamı sıcak asfaltla yapılanıyor. Yol Müdürümüz burada, yardımcıları burada, formenler burada, bütün elamanlar burada. Gündüz trafiği yoğun olan bölgelerde asfalt kaplamayı gece yarısı sürdüreceğiz\" şeklinde konuştu. (Ayhan Kaya - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir