• DOLAR 32.293
  • EURO 34.815
  • ALTIN 2441.429
  • ...
Adana Umut Der`den Gırtlak Kanseri Hastaya Destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA-Yürüttüğü faaliyetlerle yetim, fakir ve muhtaçların adeta ikinci adresi olan Adana Umut Gıda Bankası, yardım faaliyetlerinin yanı sıra sağladığı manevi destekle de ihtiyaç sahiplerinin gönlünde taht kurmaya devam ediyor.

 

Adana Umut Gıda Bankası`ndan ihtiyaçlarını temin eden hak sahibi muhtaçlar, her türlü sorunlarını da çekinmeden dernek yetkililerine aktarıp maddi-manevi destek alıyorlar.

 

Adana Umut Gıda Bankası`nın yardımcı olduğu kişilerden Mardinli Kutbettin Oğuz (50), Gıda bankasına gelerek giysi ve gıda yardımlarını aldı.
Kendisi gırtlak kanseri olan ve konuşamayan Oğuz, dernek yetkilileri ile yazışarak anlaşırken birkaç ay sonra malulen emekli olacağını söyledi. Umut Der Gıda Bankası yetkilerine sağladıkları maddi-manevi yardımlardan dolayı teşekkür etti.

 

Kendilerinden yardım talebinde bulunanların yapılan araştırma sonrasında ihtiyaç sahibi olup olmadığının belirlendiğini ve sonrasında yapılan derecelendirme ile yardımların ulaştırıldığını belirten Adana Umut Gıda Bankası Başkanı Selahaddin Yeniay, \"Şu an bizde kayıtlı yüzlerce aile var. Sadece bayramlar veya belirli zaman dilimlerinde değil yılın 12 ayı boyunca ihtiyaç sahibi halkımıza yardımda bulunmak için gayret içerisindeyiz. Yardımda bulunduğumuz kişilerle sürekli diyalog içerisindeyiz. Maddi manevi yanlarında olmaya çalışıyoruz.\"dedi.

 

İhtiyaçlarını temin etmek için Umut Der Gıda Bankasına gelen Kutbettin Oğuz`la bir süre sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Yeniay,\"Kutbettin Oğuz, gırtlak kanseri olan bir vatandaşımız. Bu gün buraya gelerek ihtiyaçlarını söyledi. Kendisi eşi ve 4 çocuğu için giysi ve ayakkabı yardımında bulunduk. Ayrıca aylık gıda paketini kendisine teslim ettik. Kendisinin birkaç aya kadar malulen emekli olacağını söyledi. Emekli oluncaya kadar kendisine desteklerimizi sürdüreceğiz.\"dedi.
(Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir